Skip to main content

Over Ons

I-SEC Nederland maakt deel uit van een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de beveiliging van luchthavens en luchtvaartmaatschappijen.

In Nederland dragen wij zorg voor de beveiliging van onze nationale luchthaven Schiphol. Je vindt onze gekwalificeerde luchthavenbeveiligers bij de controles van al het personeel dat op de luchthaven werkt en bij de Centrale Securitycheck waar alle passagiers en alle handbagage gecontroleerd worden.

I-SEC is in 2007 in Nederland gestart en uitgegroeid tot de grootste luchthavenbeveiliger. Op Schiphol zijn ruim 1.500 van onze mensen dagelijks in de weer om het reizen voor miljoenen passagiers zo veilig mogelijk te maken.

Werknemers op de eerste plaats

I-SEC heeft een uitgesproken beleid dat er op is gericht om een uitstekende werkgever te zijn. De communicatie intern is intensief en frequent. Iedereen wordt gehoord en heeft een stem.

Het functiehuis bij I-SEC is door de medewerkers zelf ontwikkeld. Taken, rollen, functies, verantwoordelijkheden en bevoegdheden, het is door onze eigen mensen geformuleerd. We hebben dan ook als motto: Nummer 1 zijn voor de opdrachtgevers en nummer 1 zijn voor de werknemers.

Met goede communicatie schep je helderheid en duidelijkheid. Bied je vertrouwen en krijg je vertrouwen. En zo kunnen wij onze ambitie – namelijk, de nummer 1-positie in deze markt vasthouden en versterken – verder vormgeven. Iedereen is hier elke dag mee bezig. Rustig kan gesteld worden dat onze organisatie bestaat uit trotse en betrokken professionals.

Best presterende werkgever in luchtvaartbeveiliging

In 2016 is I-SEC Nederland uitgeroepen tot de best presterende werkgever in de branche door het Nationale Business Succes Award Instituut.

Bekijk hier het interview met onze CEO Mart Vergouwen naar aanleiding van deze verkiezing.

I-SEC Nederland B.V. best presterende werkgever Luchtbeveiligi...

I-SEC Nederland B.V. is verkozen tot best presterende werkgever in de Luchtbeveiligingsbranche van 2016! Managing Director Mart Vergouwen te gast bij Succesvol Nederland. Benieuwd? Bekijk hier de uitzending!

Posted by I-SEC Nederland on Wednesday, August 10, 2016

Bedrijfsfilm I-SEC

Wil je je verder verdiepen in onze organisatie? Neem dan een kijkje op onze algemene websites.

I-SEC NederlandI-SEC International